1400+ Yapay Zeka Platformu Listesi (2023)

Total
0
Shares

ChatGPT yazılımı ile son günlerde yapay zeka konusu oldukça popüler bir hale geldi. Hatta televizyon programlarında bile, ChatGPT ve yapay zeka ile ilgili tartışmaların yapılır olduğunu gördüm. Detaylı olarak yapay zeka programları ve araçlarını incelemek ve araştırmak isteyenler için bir internet sitesi paylaşacağım.

En altta linkini bulacağınız AI Tool Hunt adlı internet sitesi, 1400’den fazla aracı bir araya getirerek kullanıcılarına sunuyor. Sitede yer alan kategori bölümü ile kullanmak istediğiniz araçların türünü seçebilirsiniz. Örneğin fotoğraflar ile ilgili yapar zeka araçlarını görmek istiyorsanız “photo” kategorisine tik atmanız yeterli olacaktır.

Kategoriler arasında Chrome tarayıcı eklentileri, tasarım araçları, sosyal medya yardımcıları ve chatbotlar gibi günlük hayatta da sıklıkla kullanabileceğiniz seçenekler mevcut. Tabi bu araçların ücretli olabileceğini de unutmamak gerek.

İnternet sitesinde bulunan haberler bölümü ile, yapay zeka konusunda son çıkan haberleri de takip edebilir, isterseniz siteye üye de olabilirsiniz. Üye olduğunuzda en çok kullandığınız araçları favorilerinize alarak daha sonra kolayca ulaşmanız da mümkün.

Açıkçası ben bu siteyi çok beğendim ve aktif olarak da kullanmaya başladım. Binlerce platformu ve aracı bir araya toplaması da bilindik araçlar dışında kalanları görüp incelemeniz için bir fırsat.

https://www.aitoolhunt.com/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir